Release the Beast (2016)

Headerbild_röd_2016Jag ställde frågor till några av Sveriges främsta skräckfilmsregissörer, arrangörer, musiker, bloggare, skribenter, entusiaster, skräck- science fiction- och spänningsförfattare och konstnärer av mörk konst. Samt en och annan självutnämnd expert och skräcknörd. Sakta närmade jag mig. Med darrande händer lossade jag repen och ledde upp dem för källartrappan. Lås dörren och håll er inomhus för nu har jag släppt bestarna lösa!

Tidigare intervjuer – Release the Beast (2015)

Markus Sköld – författare

Helena Dahlgren – Författare, Bloggare & Skräcknörd

Följeslagarna: Anders Jakobson & Hans-Åke Lilja

Hanna Lans – författare

Tomas Arvidsson & Lars Martinsson – Podcastduo (Vargtimmen)

Jonas Lejon – Författare

KG Johansson – Författare & Musiker

Jack Werner – Frilansjournalist

Karen Lam – Writer, Director & Producer

Madeleine Bäck – Författare & Journalist

Sofia Albertsson – Författare & Konstnär